ViaConto

Viaconto är en pålitlig långivare som erbjuder snabblån och krediter till privatpersoner. Med en enkel och snabb ansökningsprocess och korta utbetalningstider kan Viaconto vara ett bra alternativ för de som behöver pengar snabbt. Tänk på att lån alltid bör återbetalas i tid och att du endast bör låna det belopp som du verkligen behöver och har möjlighet att återbetala.

  • ViaConto.se erbjuder en smart och flexibel utlåningsprodukt – en kredit där du själv väljer ett lånebelopp som passar dig och dina behov. Du betalar endast för det använda beloppet. Sedan finns alltid möjligheten att ansöka om höjd kreditlimit vid behov.
  • Hos ViaConto.se får du flexibla betalningsmöjligheter – den lägsta månadsbetalningen betalas via direktdebitering och du kan välja betalningsvillkor för resten av lånebeloppet själv.
  • Välj din betalningsdag gratis, återbetala hela beloppet eller betala månadsvis. Viaconto.se – en kreditlinje som är byggd för din bekvämlighet

Lånebelopp och återbetalning

Viaconto erbjuder lån från 1 000 till 30 000 kronor med återbetalningstider från 3 till 24 månader. Räntan på lånen varierar beroende på lånebelopp och återbetalningstid, men det är alltid tydligt specificerat innan lånet beviljas. Viaconto erbjuder även möjligheten att förlänga lånet om det behövs.

Ansökningsprocessen

Viacontos ansökningsprocess är enkel och snabb. För att ansöka om ett lån behöver du fylla i en kort ansökningsblankett på Viacontos hemsida. Därefter görs en kreditupplysning och du får svar på din ansökan inom några minuter. Om din ansökan beviljas kan du få pengarna utbetalda samma dag eller dagen efter.

Krav för att få låna

För att bli beviljad ett lån hos Viaconto måste du uppfylla vissa grundkrav. Du måste vara minst 18 år gammal och vara bosatt i Sverige. Du får inte ha några aktiva betalningsanmärkningar eller vara skuldsatt hos Kronofogden.

Trygghet och säkerhet

Viaconto är en seriös långivare som tar säkerheten på största allvar. Alla personuppgifter hanteras enligt gällande dataskyddslagar och Viaconto använder sig av säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter.

Lånevillkor

Lånebelopp 1,000 – 30,000 SEK
Lånets löptid 1 – 72 månader
Ränta 39.5 %
Effektiv ränta 91.8 – 9,999 %
Ålderskrav 18 – 75
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 380 SEK
Administrationsavgift 45 SEK
Räkneexempel: Räkneexempel: Ett lån på 6 000 kronor till 39.5 procents bunden ränta med en återbetalningstid på en månad, med en betalning om 196 kronor i ränta och 380 kronor i uppläggningsavgift samt 45 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 261.1 procent. Totalt att återbetala blir 6621 kronor.
Uppläggningsavgift:
380 kr
Aviavgift:
45 kr
Minsta lånebelopp:
1000 kr
Största lånebelopp:
30 000 kr
Låneperiod:
1 - 72 månader
Ränta:
39,5 %
Direkt utbetalning:
Ja
Betalningsanmärkning:
Ja
Utan UC:
Ja
Ansök om lån
En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Åldersgräns:
18 - 75 år
Inkomst:
00 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 380 kr. Administrationsavgift: 45 kr. Inkomstkrav: 0 kr. Kreditupplysning via Creditsafe. Ett lån på 6 000 kronor till 39.5 procents bunden ränta med en återbetalningstid på en månad, med ett betalnig om 196 kronor i ränta och 380 kronor i uppläggningsavgift samt 45 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 261.1 procent. Totalt att återbetala blir 6621  kronor.
Övriga krav: