Mobillån

Flexibelt och smidigt – det är vad du får med Mobillåns kontokredit. Mobillån erbjuder en kreditlösning som låter dig själv avgöra hur mycket av krediten du vill utnyttja och hur snabbt du vill betala tillbaka. Kontokrediten ger dig trygghet vid oförutsedda utgifter och ger dig möjlighet att betala av skulden i din egen takt.

Anpassad återbetalning

En stor fördel med Mobillåns kontokredit är att återbetalningen kan anpassas efter dina förutsättningar och behov. På så sätt kan du ha en lättöverskådlig betalningsplan som inte påverkar din privatekonomi negativt. Du har även möjlighet att ändra betalningsplanen via tjänsten Mina sidor. Genom att kreditpröva alla nya låntagare vill Mobillån erbjuda en buffert och en lösning i samband med plötsliga utgifter – inte en ekonomisk belastning som många andra sms lån.

Inga dolda kostnader

När du ansöker om Mobillåns kontokredit behöver du inte oroa dig för dolda kostnader eller otydliga ränteuppgifter. Ansökan är smidig och enkel, och du får svar på din ansökan utan dröjsmål. Efter att du har beviljats en kredit kan du använda den precis som du vill och betala tillbaka enligt ett upplägg som passar din ekonomi och budgetering. Du kan enkelt logga in på ditt konto för att läsa mer om din kredit eller din delbetalning.

Så här ansöker du om kontokredit hos Mobillån

Mobillån erbjuder en flexibel och enkel kreditlösning för oväntade utgifter och andra situationer då man behöver extra ekonomiskt tillskott. Här är en kort beskrivning av hur det fungerar:

 1. Välj en lämplig nivå på kontokrediten beroende på dina behov och ekonomiska förutsättningar.
 2. Fyll i dina personuppgifter och personnummer för att ansöka om krediten.
 3. Verifiera din identitet och ansökan för att slutföra processen.
 4. Om din ansökan godkänns får du tillgång till tjänsten Mina sidor, där du enkelt kan överblicka och hantera din kredit. Du kan också göra utbetalningar när du behöver.

Med Mobillåns kontokredit kan du använda så mycket av krediten som du behöver och återbetala den i din egen takt. Mobillån erbjuder också skräddarsydda betalningsplaner för att underlätta återbetalningen och hjälpa dig att undvika ekonomisk stress.

Fördelar med kontokredit från Mobillån

 • Flexibel kontokredit som anpassas efter dina förutsättningar
 • Möjlighet att återbetala i den takt som passar dig bäst
 • Tydlig överblick över krediten och delbetalningarna via Mina sidor
 • Ingen oro för dolda kostnader eller otydliga ränteuppgifter
 • Enkel ansökningsprocess med snabbt lånebesked
 • Smidig och säker hantering av kontokrediten via appen
 • Möjlighet att begära uttag eller höja kreditgränsen när som helst
 • Fakturaöversikten hjälper dig att hålla koll på dina fakturor och betalningar.

Enkel hantering med Mobillåns app

Med Mobillåns app blir det enklare att hantera din kontokredit. Du kan begära uttag från din kontokredit och ansöka om höjning av kreditgränsen på upp till 60 000 kr när som helst via appen. Din ansökan hanteras omgående. Appen ger dig också en bra översikt över din kontokredit och fakturaöversikten hjälper dig att aldrig missa en faktura. För att använda appen kan du logga in snabbt, enkelt och säkert med BankID. Allt för att göra hanteringen av din kontokredit så enkel som möjligt.

 • Du loggar in snabbt och säkert med BankID
 • Du kan ta ut pengar från din kontokredit
 • Höj din kreditgräns om du behöver det.
 • Appen get dig översikt på din kontokredit
 • Fakturaöversikten gör att du kan se när du ska betala din faktura

Lånevillkor

Lånebelopp 5 000 – 30 000 kr
Lånets löptid 1 – 72 månader
Ränta 39 %
Effektiv ränta 55 – 377 %
Ålderskrav 20 – 75 år
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 150 000 kr
Uppläggningsavgift 395 kr
Administrationsavgift 35 kr
Räkneexempel: (beräknat 2023-01-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Kundservice öppettider

Måndag – Fredag 08:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Tryggkredit Stockholm AB
Org. nr 556678-2677
Adress Gamla Brogatan 34, 111 20 Stockholm
Telefon 08-660 29 50
Email info@mobillan.se

Kreditupplysning tas hos Bisnode Kredit AB.

Uppläggningsavgift:
295 kr
Aviavgift:
35 kr
Minsta lånebelopp:
1 000 kr
Största lånebelopp:
30 000 kr
Låneperiod:
1 - 72 månader
Ränta:
39 %
Direkt utbetalning:
Ja
Utan UC:
Ja
Ansök om kontokredit
En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Åldersgräns:
20 - 75 år
Inkomst:
150 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 295 kr. Administrationsavgift: 35 kr. Inkomstkrav: 150 000 kr. Kreditupplysning via Bisnode. Beräknad med antagandet att kredit­gränsen är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter. Kreditupplysning tas hos Bisnode Kredit AB.
Övriga krav: