Daypay

Daypay erbjuder små och kortfristiga lån, som är särskilt anpassade för personer som behöver täcka en oväntad kostnad eller betala en faktura snabbt.

Ibland kan det hända att pengarna tar slut. Kanske har bilen gått sönder, tandläkarbesöket blev dyrare än vad som förväntades eller mobilräkningen högre än beräknat. Oväntade utgifter kan dyka upp när som helst, men det finns hjälp att få.

Enkel ansökan online med snabb utbetalning

Ansökan görs helt online och du får besked direkt på skärmen. Om din ansökan blir godkänd betalas pengarna ut inom en dag, så att du kan hantera dina utgifter på ett tryggt sätt.

Det krävs ingen säkerhet eller borgensman för att ansöka om lån hos Daypay. Istället görs en kreditbedömning baserad på dina personuppgifter och inkomstnivå.

Daypay erbjuder lån utan UC där du istället lånar med Creditsafe som upplysningsföretag.

Du måste vara över 18 år gammal och ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor för att vara berättigad till lån.

Daypay sätter en högsta räntesats på 39%, vilket kan verka högt jämfört med andra kreditgivare, men deras lån är ofta enklare att bli beviljade och snabbare att betala ut.

Lånen är utformade för att användas för korta perioder, vilket innebär att räntebelastningen inte blir hög över en längre period.

Inga dolda avgifter och möjlighet att förlänga lånet

Daypay har inga dolda avgifter och du betalar endast en fast avgift baserad på lånebeloppet och återbetalningstiden.

En annan fördel med Daypay är att du kan kan förlänga återbetalningstiden om du behöver mer tid att betala tillbaka lånet. Däremot tillkommer en förlängningsavgift på 350 kronor för varje förlängd period.

Om Daypay

Daypay är ett svenskt låneföretag som grundades 2014 och är registrerat hos Finansinspektionen.

Företaget har sitt säte i Stockholm och har som målsättning att erbjuda enkel, snabb och flexibel finansiering till privatpersoner i hela Sverige.

Daypay strävar efter att vara en ansvarsfull långivare som följer god kreditgivningssed och agerar enligt Finansinspektionens riktlinjer.

Låneföretaget erbjuder snabba och enkla lösningar för att lösa kortvariga ekonomiska problem och hjälpa människor att få kontroll över sin ekonomi.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Ambrion Finans AB
Org. nr 556673-8695
Adress WTC Södra Järnvägsgatan 4, 352 29 Växjö
Telefon 08-20 83 00
Email info@daypay.se

Lånevillkor

Lånebelopp 1,000 – 20,000 SEK
Lånets löptid 1 – 72 månader
Ränta 39 %
Effektiv ränta 69,95 – 126.45 %
Ålderskrav 20 – 75
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 276 SEK
Administrationsavgift 59 SEK

Kreditkontroll genom Creditsafe.

Uppläggningsavgift:
276 kr
Aviavgift:
59 kr
Minsta lånebelopp:
1 000 kr
Största lånebelopp:
20 000 kr
Låneperiod:
1 - 72 månader
Ränta:
39 %
Direkt utbetalning:
Ja
Betalningsanmärkning:
Ja
Utan UC:
Ja
Ansök om lån
En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Åldersgräns:
20 - 75 år
Exempel:
Uppläggningsavgift: 276 kr. Administrationsavgift: 59 kr. Inkomstkrav: 0 kr. Kreditupplysning via Creditsafe. Låna 5 000 kr i 60 dagar. Totalt att återbetala 5 719 kr, alltså 2 859 kr per månad. Effektiv ränta 126.45%, årlig fast ränta 39%. Uppläggningsavgift 276 kr, för återkommande kunder inom 12 mån 221 kr. Aviavgifter totalt 59 kr. Kreditkontroll genom Creditsafe.
Övriga krav: