SäkerFinans

Säker Finans erbjuder en flexibel låneform i form av kontokredit som är till för oförutsedda utgifter.

Som låntagare har du möjligheten att återbetala krediten i din egen takt och själv besluta om nivån på din kreditlimit. Du betalar endast tillbaka den del av kontokrediten som du faktiskt har utnyttjat.

Du kan enkelt överblicka krediten via vår smidiga tjänst och skräddarsydda plattform Mina Sidor som också gör det möjligt för dig att följa upp återbetalningsplanen utan krångel.

Säker Finans erbjuder dessutom möjligheten att anpassa återbetalningen efter dina specifika förutsättningar och behov, vilket gör det enklare att amortera med minsta möjliga inverkan på din privatekonomi.

Så här lånar du hos Säker finans

  1. Att låna genom Säker Finans är en enkel och smidig process. Först och främst behöver du bestämma dig för hur stor kontokredit du behöver. Det är viktigt att du noga överväger dina ekonomiska förutsättningar och behov innan du beslutar om hur mycket du vill låna.
  2. När du har bestämt dig för hur mycket du vill låna fyller du i dina personliga uppgifter och personnummer på Säker Finans hemsida. Därefter verifierar du din identitet och ansökan med hjälp av Tink. Tink är en digital plattform som gör det möjligt för dig att säkert och smidigt verifiera din identitet och bankuppgifter.
  3. Om din ansökan godkänns av Säker Finans får du tillgång till dina personliga sidor. Här kan du enkelt göra en valfri utbetalning när du vill och behöver. Du kan också hålla koll på din återbetalningsplan och göra eventuella justeringar om det skulle behövas.
  4. Säker Finans strävar efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund att låna pengar. Tveka inte att kontakta dem om du har några frågor eller funderingar angående deras tjänster.

Se film hur du lånar hos Säker Finans

Fördelar med lån från Säker Finans

  • Flexibel kredit: Du kan utnyttja endast den del av krediten som du behöver, vilket ger en flexibilitet som andra lån inte erbjuder.
  • Bisnode: Företaget använder sig av Bisnode för kreditupplysningar och inte UC
  • Lägre kostnad: Kontokrediten har en lägre kostnad jämfört med andra lån, vilket gör den till ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ. Det finns inga dolda kostnader, så du får en klar bild av vad du betalar för.
  • Delbetalning: Återbetalning av krediten kan ske i den takt som passar din ekonomiska situation bäst, vilket ger en högre grad av flexibilitet och anpassning till dina behov.

Lånevillkor

Lånebelopp 1 000 – 30 000 kr
Lånets löptid 1 – 72 månader
Ränta 39 %
Effektiv ränta 48 – 83 %
Ålderskrav 20 – 75 år
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 150 000 kr
Uppläggningsavgift 295 kr
Administrationsavgift 35 kr
Räkneexempel: (beräknat 2023-01-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Kundservice öppettider

Måndag – Fredag 08:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Bliq AB
Org. nr 556678-2677
Adress Drottninggatan 68, 111 21 Stockholm
Telefon 08 644 20 10
Email info@säkerfinans.se

Kreditupplysning tas hos Bisnode Kredit AB.

Uppläggningsavgift:
395 kr
Aviavgift:
35 kr
Minsta lånebelopp:
1 000 kr
Största lånebelopp:
30 000 kr
Låneperiod:
1 - 72 månader
Ränta:
39 %
Direkt utbetalning:
Ja
Utan UC:
Ja
Ansök om kontokredit
En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Åldersgräns:
20 år
Inkomst:
150 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 395 kr. Administrationsavgift: 35 kr. Inkomstkrav: 150 000 kr. Kreditupplysning via Bisnode. Beräknad med antagandet att kredit­gränsen är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter. Kreditupplysning tas hos Bisnode Kredit AB.
Övriga krav: