Jämför snabblån – spara pengar

Genom att jämföra flera snabblån med varandra ser du snabbt vilket avtal som passar dig bäst. Prioriterar du snabb utbetalning, låga avgifter eller en längre återbetalningstid? Vi har samlat ett stort antal långivare som erbjuder olika finesser i sina avtal. De har en sak gemensamt; de är alla kända svenska seriösa långivare med snabba handläggningstider. Jämför snabblån direkt själv och hitta ditt personliga avtal.

Snabblån direkt
Långivare Lånebelopp Lånetyp/Löptid Info Ansök
Ferratum snabblån 1000 - 30000:- Kreditkonto Ferratum Ansök
Credway snabblån 1000 - 30000:- Kreditkonto Credway Ansök
Loanstep snabblån 3000 - 5000:- Kreditkonto Loanstep Ansök
Flexlimit snabblån 3000 - 20000:- Kreditkonto Flexlimit Ansök
Daypay snabblån 1000 - 20000:- 1 - 36 månader Daypay Ansök
Lendo lån 10000 - 500000:- 1 - 15 år Lendo Ansök

Jämförelsetjänster för lån

En jämförelsetjänst kan fungera på flera olika sätt. Huvudsaken är att tjänsten på något sätt sammanställer och redovisar olika alternativ inom något område. Vi fungerar som en jämförelsetjänst för lån av olika typer, och arbetar för att sammanställa marknadens bästa och mest attraktiva lån för våra besökare.

Snabblån till låg kostnad

Som du kanske redan lagt märke till finns det några långivare som erbjuder gratis snabblån vid första tillfället. Detta innebär alltså att ett lån på tusen kronor återbetalas i sin helhet efter 30 dagars lånetid. Normalt är kostnaden för att låna 1000 kr ca 3-500 kr, vilket varierar beroende på vilket lån man väljer. Välj ut ett lån och läs mer om dess kostnader innan du bestämmer dig.

Låna 1000 kronor snabbt

Med hjälp av ett snabblån kan du låna 1000 kronor med bara några knapptryckningar. Pengarna betalas snabbt till ditt bankkonto  När du ansöker om snabblån på 1000 kronor får du oftast beslutet direkt till mobilen inom nån minut. När du godkänt lånevillkoren, överförs pengarna till ditt konto. Återbetalningstiden för ett snabblån på 1000 kronor brukar vanligen vara 30 dagar.

Det kanske är strax innan lön och du har glömt köpa den där presenten till en vän?  Behöver du hjälp med lite extrapengar för att snabbt rädda en situation. Du bara måste ha den där konsertbiljetten som släpps precis när kontot gapar tomt. Ett snabbt SMS-lån på nätet kan hjälpa dig! På nätet kan du enkelt låna 1000 kronor och sköta allt direkt via din mobil. Det bästa av allt är att flera av 1000 kronorslånen dessutom är helt räntefria (gratis).

Låna 2000 kronor snabbt

Kanske vill du köpa dig de där nya byxorna som det är så reapris på och inte kan vänta till nästa lön? Ett smslån på 2000 kronor kan vara en perfekt lösning på detta dilemma. Ibland behöver garderoben ett litet nytillskott och varför vänta om du inte behöver? Ansök om ett billigt och snabbt SMS lån på 2000 kronor och betala tillbaka efter lön.

Ett SMS-lån på 2000 kronor kräver oftast att du är minst 18 eller 20 år och inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare, Du måste också ha ett registrerat mobiltelefonabonnemang. Ansökan för ett lån på 2000 kronor går väldigt snabbt och svaret levereras direkt till din mobil. Slutligen överförs 2000 kronor till ditt konto och du kan använda pengarna hur du vill.

Låna 3000-4000 kronor snabbt

Har din dator gått sönder och du måste köpa en ny hårddisk men kan inte vänta till den månadsslutet? Ett mikrolån på 3000 eller 4000 kronor med 30-60 dagars återbetalning kan i det läget vara ett alternativ. Oförutsedda saker kan inträffa. Din kamera kanske har gått sönder och du behöver en ny, helst igår. Det är enkelt att låna 3000-4000 kronor via ett snabbt sms-lån. Se bara till att du tar reda på exakt hur mycket lånet kommer att kosta dig i form av ränta samt att du klarar återbetalningen i tid.

Via ett SMS-lån kan du låna 3000-4000 kronor med bara några snabba knapptryckningar på din mobil. Summan sätts in på ditt konto så fort du godkänt lånevillkoren och beslutet. De krav som brukar finnas är att du är minst 18 eller 20 år gammal, har ett mobilabonnemang i ditt eget namn, samt inte har betalningsanmärkningar. Vissa bolag har dock koncentrerat sig på att hjälpa människor att låna trots betalningsanmärkning så länge man inte har aktiva skulder hos kronofogden.